پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

دستگیری ۱۵ مظنون به ارتباط با داعش در ترکیه + جزئیات 

پلیس ترکیه روز چهارشنبه ازعملیات ضد تروریستی و دستگیری ۱۵ مظنون به ارتباط با داعش در برخی شهر‌های این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیرو‌های امنیتی ترکیه روز چهارشنبه در عملیات ضد تروریستی علیه داعش در سه شهر از جمله «استانبول» ۱۵ مظنون را دستگیر کردند.

به نوشته روزنامه «ینی شفق» در بیانیه پلیس ترکیه آمده است: «با تلاش‌های هماهنگ شعبه‌های ضد تروریسم و اطلاعات اداره امنیت استانبول و سازمان اطلاعات کشور ۱۵ مظنون مرتبط با داعش در ترکیه دستگیر شدند.»

در سال ۲۰۱۳، ترکیه یکی از اولین کشور‌هایی بود که داعش را تروریستی اعلام کرد. این کشور از آن زمان تاکنون چندین بار توسط این گروه تروریستی مورد حمله قرار گرفته است و بیش از ۳۰۰ نفر در دست‌کم ۱۰ بمب گذاری انتحاری کشته و صد‌ها نفر زخمی شدند.

روز سه شنبه حمله تروریستی به ساختمان دادگاهی در شهر استانبول به جراحت ۵ نفر و مرگ یک نفر منجر شد.

پس از این حمله «علی یرلیکای» وزیر کشور در پستی در شبکه‌های اجتماعی گفت که این حمله تروریستی بود که یک ایست بازرسی را در دادگاه هدف قرار داد.

وی گروه «جبهه آزادی‌بخش انقلابی خلق» را مسبب این حمله دانست و گفت که ۵ نفر از جمله سه نیروی پلیس زخمی شدند و یک نفر نیز جان خود را از دست داده است.

جبهه آزادی‌بخش انقلابی خلق با سابقه ۴۶ ساله، چپ‌گرا است که ۱۶ سال پیش به تلاش برای کشتن رجب طیب اردوغان که در آن هنگام نخست‌وزیر ترکیه بود، متهم شد.

وزیر کشور ترکیه می‌گوید که «حمله تروریستی به سمت ایست بازرسی در مقابل دادگاه چاغلایان انجام شده است».

در همین حال، «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه گفت که یکی از مجروحان این حمله کشته شده است، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر